torsdag den 8. april 2010

12-tal :)


Hold da lige magle... Jeg skal da godt nok sige at jeg har haft travlt på det seneste!

Jeg har netop i onsdags været oppe til min første eksamen i et led i min konditor-uddannelse, for om jeg egner mig til at komme ud i virksomheden og sørme så om jeg ikke fik 12! Jeg er super lettet og glad...

Før jeg skulle ind havde jeg de voldsomste sommer-fugle i maven, og da jeg kom ind gik det ret godt hvis jeg selv skal sige det...! Lige i starten var jeg ved at tude, men det er mine nerver, sådan er jeg jo bare, men da jeg først kom i gang, kørte det bare, og jeg følte jeg havde tjek på det hele. Super duper... 12-tal til mig!


Nu glæder jeg mig til det bliver mandag morgen, hvor jeg starter på min læreplads på Frederiksberg, det bliver så spændende!
Jo... Jeg har også sommerfugle ved den tanke :)

2 kommentarer:

 1. Så mange gange tillykke! Det er super flot.

  Det er altid lidt hårdt at skulle til eksamen.

  Knus Grith

  SvarSlet
 2. Hej Louise,
  Tak for din kommentar hos mig - på den måde lærte jeg dig at kende her i den søde del af blogverdenen! :)
  Tillykke med 12-tallet - jeg vil gerne smage nogle af dine kager!!!
  Kh Anne au chocolat

  SvarSlet