torsdag den 24. november 2011

Ynkelig syg - med kage på...

*HOST HOST*
´
Jeg ligger syg... Og er ynkelig. Ja jeg er sådan rigtigt, hvor jeg bare ligger på sofen, dynen oppe over ørene, drikker the, imens jeg har skide ondt af mig selv og ser Bones - totalt mande-agtigt hvor jeg er overbevist at døden er næste skridt.

Livet i Rebelsig skrev: Du ved din blog er forsømt når... Så det gav lidt tankespind - i min ellers overkogte hjerne - ALT er forsømt, med alt det arbejde jeg skraber sammen med både lærepladsen og Specialkøbmanden i Tivoli.
Mor skriver bebredende SMS'er at jeg aaaaaldrig kontakter dem, hvilket giver sort dårlig samvitighed. *HOST HOSE*. Jeg får heller IKKE lavet alt det jule-bag og chokolade som jeg gerne vil. Årh crap... Det bare elendighed det hele...

Hvorfor er det når man lægger sig syg, at man får så skide dårlig samvittighed over ikke at tage på arbejde? Det ikke fair... Dårlig krop og dårlig samvittighed...

Det eneste kage jeg får lavet for tiden er arbejds-relateret. En kage fra arbejdet: Kagerne behøver ikke at have den store vilde pynt, for at være flotte, det syntes jeg denne kage beviser...
Ret så simpelt, overtrukket med marcipan, pynt med blå marcipan sutter, chokolade snirkler og enkelte balloner med blå gelé udfyldning...
Indhold er som altid en RvH specialitet, med deres specielle vanilje-koge-creme, lækre makroner og hindbær. 

5 kommentarer:

 1. Ønsker dig hurtig bedring, der er bare ikke noget værre end at være smittet med mande influenza !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Stakkels dig. *stooort kram*
  Her har også både yngstebarnet og manden ligget underdrejet, dét er også noget der spænder ben for det daglige, men hvis det kan glæde dig så er dagen i dag dagen hvor jeg skal prøve kræfter med den opskrift på fransk nougat du postede forleden ;-)

  Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 3. Øv altså *KRAM*

  Herhjemme har mandfolkene også lagt sig på stribe og selvom jeg er gået fri har de jo krævet pasning og pleje, så tiden ikke ragte til så meget mere.
  Nu er de raske og tiden er min. Den skal bruges på at afprøve din opskrift på fransk nougat, så der kan komme gang i julehygge-værtindegaverne :-)

  Rigtig god bedring
  Tanja

  SvarSlet
 4. Tanja - Ja det noget der er i omløb. Alle er bare syge! Jeg glæder mig at du prøver den franske nougat, det smager FANTASTISK!
  Jeg ved Stine fra chokoladesansen også har prøvet sig med fransk nougat, med mindre heldigt resualat.
  Tak for krammet, det hjælper.

  SvarSlet
 5. den er vel nok flot... synes generelt du laver skønne ting, og god bedring med dig.
  jeg har nomineret dig til en blog award på www.hjemmebagt.blogspot.com håber du vil være med

  SvarSlet