lørdag den 26. november 2011

Blog´Award

Sådan en "Blog Award" er lææææænge siden jeg har fået! Jeg har dog tidligere modtaget en HERHER og HER, og syntes de er ret sjove, selvom de alle award i bund og grund handler om det samme, at gøre sin blog bedre kendt "derude".

Denne gang kommer awarden fra Sabrina (Jeg havde engang en pony med samme navn, men det vist en helt anden historie), som på skrivende hånd har 14 faste læsere og derved kvalificere sig til denne award.

Reglerne er simple; for at deltage, skal man havde under 100 faste læsere, og efter at have udfyldte skema, skal man til slut give den videre til 5 "up and coming" bloggere.Hvorfor begyndte du at blogge?


Årh altså! Det var faktisk fordi jeg helt tilfældigt begyndte min uddannelse som konditor og blev smittet med "kage-krymmel-fondant"-syge imens jeg rendte rundt på grundforløbet. Alle de andre tøser havde for længst fundet fondant frem - det kendte jeg slet ikke - og måtte derfor skyde genvej via nettet ved at læse om alt det de andre allerede vidste.
Når jeg ikke var på skolen, var jeg på nettet og læse om kage. Sjovt nok fandt jeg "blogger" som skrev om kage, og hele det univers tiltale mig bare, så det skulle jeg da også! Det blev bloggens start, selvom den ikke var lige så kun kage baseret som den er nu...

Hvilke blogs følger du?

Say what?!? Hvis jeg skulle skrive ALLE DEM NED ville mit blog indlæg blive for meget, langt og kedeligt. Jeg har en blog-rul ude på side linjen, som opdatere hele tiden, efterhånden som der bliver smidt noget ud. Jeg følger imellem 100-150 blog's, hvor størstedelen er kage...

Favoritfarve?

Hvis man læser min profil, vil en af sætningerne være således: Derudover elsker hvidmalet gammel ragelse af møbler, rugbrød fra bageren, bacon og farven blå!


Favoritfilm?

Altså.... Jeg er jo SÅ barnlig af sind, så at sige SHREK ville ikke være helt forkert. Det er en film jeg kan se igen, igen, igen... Mit VHS bånd fungere ikke længere.

Giv awarden videre:

Annes Kagekrummer - fordi fordi... Ja hun laver altid sådan nogle særlige kager... Og så vandt hun engang min GiveAway - men det noget helt andet...

Kærlighed til kager - Efter en lidt længere fraværds periode på grund af et nyt familie medlem - Valdemar Elias - er Jette nu stærk vendt tilbage.

KageKram - Forholds ny på min blog-rul, men jeg syntes det nogle syndsyg flotte kager hun smider op. Kig forbi!

Kager skal der til.... - Marianne... *TSK TSK*. Hun kan næsten ikke være med i den "lill"'s klub mere, da hun ligger på 97 faste læsere i skrivende stund. Hun er altid rundt og kommentere alles blog, sød og trofast. Og så har hun "fruen" som holder hende i skak med der ikke går for meget kage i den.

PynteKagen - Nanna kan ligesom Marianne (Kager skal der til...) næsten heller ikke være med mere, hun er også tæt på "100 faste læsere"-gruppen. Dog skal hun lige have denne lille award med på vejen, for hendes fine opskrifter.

Så nåede jeg også til vejs ende denne gang, og blog award er givet ud til højre og venstre, nu håber jeg så bare de tager imod den.

2 kommentarer:

  1. Hejjjjjjjjjj jeg holder min blog award fri, men mange tak alligevel fordi du tænkte på mig !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Det var også engang min plan, men jeg syntes faktisk alligevel det lidt hyggeligt :-) og så er du altid så sød at komme forbi med kommentar... God weekend :-)

    SvarSlet