mandag den 28. november 2011

1. advent - GAVEN

Man bliver vel ikke for gammel til adventsgaver? I ringe alder af 24, føler det 12 årige barn inde i mig, stadig lige så meget begejstring for gaver jeg får hjemmefra mor.

Postbudet levere desværre ikke søndagen, og da jeg ikke var hjemme om lørdagen til at modtage den, fik jeg først pakken med posten i dag. Rettelse: Jeg hentede pakken fra posthuset, lige så snart jeg havde fri fra arbejdet og "Grådig-Mig" flåede papiret af lige så snart jeg var nået hen til bilen igen.Indeni var denne smukke indpakket gave, med et lille kort fra mor:Endnu mere grådigt efter at have læst det søde kort, som ellers varmede helt ind i sjælen, flåede jeg det resterende gavebånd og papir af, og her gemte sig den bedste overraskelse af alle, nemlig en chokoalde-julekalender fra Mølle Skovly.Straks blev det selvfølgeliglig postet på facebook, om hvor lykkelig jeg var! Her blev den straks genkendt af den meget opmærksomme Stine, som straks kunne genkendte Mølle Skovly julekalenderen.

Hvis Stine nogensinde skal udgive en bog, bliver titlen sikkert; "Kvinde - kend din chokolade!" - den kvinde har en blodhunds næse for chokolade, det siger jeg jer!

1 kommentar:

  1. Ha ha -det er sgu i orden Louise!!
    Du laver en rammende beskrivelse af mig ;-D
    Pæne ord fra kvinden med de lækreste opskrifter.

    SvarSlet