tirsdag den 13. september 2011

Projekt Slank del 2

Jep, det ikke meget kage, eller indlæg der kommer, men jeg kan fortælle at jeg skal være med til at lave to bryllupskager på arbejdet til weekenden, og jeg skal nok huske at tage billeder når de er færdige....

Udover det, ville jeg gerne skrive om min ferie, men igen, der for meget "skrift" og hukommelse der skal graves frem, inden det kommer ud - jeg er efterhånden halvgammel! Okay så... Kvart gammel. Kvart århundre gammel. Snart.


Foto: Once Movement - som har nogle fantastisk smykker.

Angående projekt "Slank", så sagde vægten minus 1,9 kg til morgen. I alt på 13 dage, så hvis det lige 2 kg imorgen er det første mål nået! Weehe.... Dog ikke så meget i forhold til min veninde, som tabte hele 2kg på den første uge, bare ved at droppe slikket!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar