søndag den 4. september 2011

Når der går lidt for meget kage i den...

Jep... Konkusionen er således: Louise du er blevet for tyk! Okay siger jeg så... Faktisk er dette min top vægt og jeg har aldrig vejet så meget (imens jeg har boet i DK vel og mærket)... 92,4kg sagde vægten.

Jeg er normalt IKKE en pige der bekymre sig for min vægt! Ærligt! Så længe jeg er glad, så hvad vægten siger, er mig ligegyldig. Men... og der er et men... helbreds-problemerne er der, dårlige knæ, smerter og alle de dersens dårligdomme. Så nu er jeg og veninden gået på "projekt slank", derfor ikke så mange kager fra mig i længere tid, selvom det er min helt store passion...

1 kommentar:

  1. Rigtig meget god energi herfra.. Jeg deler jo din kagepassion og det er en farlig hobby, når man gerne vil passe på vægten..
    Så må du kaste din energi i lækre grøntsager og sunde snacks :-)

    SvarSlet