torsdag den 22. september 2011

Til ALLE bloggere; Tak!

Advarsel: Et meget personligt indlæg - som kræver en del læsning!

Igen i dag var jeg ude for at nogen sagde "Nårh, så du er konditor, det er derfor at du er dygtig..." Tak, men...

Ja okay, min læreplads hjælper mig på vej, det er ingen hemmelighed, jeg er super glad for at være hos RvH! De har det jeg sætter rigtig meget pris på; GODE ÆRLIGE råvare! Ingen pulverløsninger! De lærer mig hurtighed, snilde og almene konditor-arbejde - hvilket er hovedingrediensen i at få et arbejde når jeg er færdig som lærling. Det nytter ikke noget at du kun kan lave flotte snirkler og chokolade-opsatser, hvis du ikke fungere i et almindelig dagligdags konditori! Det kræver en indsats fra personen selv hvor dygtig du vil være! Derfor skylder jeg min læreplads en tak.

Min FØRSTE KAGE 2010 - dengang var jeg stolt, og det er jeg sådan set stadig.
Nu ser jeg flere fejl og mangler. Jeg ved nu hvad jeg kan gøre bedre og er mere rutineret.
Men jeg lære hele tiden og det er vel pointen.
Det er altså ikke kun dem fra RvH der lære mig alle mulig tips og tricks, der er man nød til at gøre en indsats selv, og det lære jeg faktisk herinde ved at læse blogs. Mange personer herinde i blog-land er ikke udlærte, men er knald hamrende dygtige! Fordi de øver, øver, øver og øver! Og har en passion for det, som jeg også selv har. Ikke mange er klar over hvor MEGET tid jeg bruger på at læse og kigge billeder, samt at skrive sammen med andre blogger hvordan de laver og gør sig i kage-verden. 

I 2009 havde jeg ALDRIG hørt om fondant, Royal Icing, MMF og hvad det ellers hedder. Heller aldrig bagt mere end en "almindelig kage". Helt tilfældigt startede jeg på grundforløb som bager/konditor i oktober 2009 og blev bare grebet. Og sådan kom det bare, at jeg den 29.november 09 besluttede at jeg ville have en blog, fordi det var på nettet jeg fandt mest inspiration til kager og lærte alle de "små detaljer" som jeg ikke vidste i det daglige. At få et fællesskab med alle andre kage- entusiaster som mig selv. 

En af de nyere kager lavet her i 2011.

Jeg skylder derved også en tak til alle blogger derude, som har inspireret mig gennem tiden, og jeg håber at forsat vil blogge og inspirere mig laaaaaangt ud i fremtiden.

1 kommentar:

  1. At være dygtig er en god ting - Og det er du ! Samtidig er du sød og rar at læse hos , og du har mange lærerige indlæg.

    Er glad for din blog

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet