fredag den 16. september 2011

Hamsteren med chokoladen

Hvem læste "Hvordan holder man sig slank"? Det ikke sådan HVER dags menu, den dag var lige undtagelsen. Jeg var på total hygge tur med Kim (min kollega), som også er super god ven! Vi har det altid fantastisk sjovt... Jeg vil eje og have ham. Han er MIN! min, min, min!

Det var lææææænge siden vi havde været ude sammen, først hans ferie i 3 uger, så min i 4 uger derfter og jeg havde næsten glemt hvor fantastisk sjovt jeg har det i hans selskab. Tiden fløj bare afsted.

Musefine musen æææælsker også marcipan og chokolade.
Hvor mange hamstere får chokolade fra Peter Beier?
Planerne var ikke store, så vi slentrede bare ned af Gammel Kongevej, for at kigge på alle de finurlige butikker som ligger der, og hvor ligger der mange! Specialkøbmanden som forholdsvis er ny der, cafeer, antik-butikker, dimsebutikker, ja alt mulig som jeg gerne vil kigge nærmere på!

En butik som var et mål for dagen var Peter Beier, som har den mest fantastiske chokolade! Vi fik et smags-stykke da jeg kom ind, som var mørk chokolade med menthol fondant? Måske jo... Det vil jeg tro det var.

Vi gik rundt og kigge, og en lille kasse sneg sig med i tasken, en Lille Japansk æske, hvori der lå 150 g blandet fyldt chokolade. For at springe lidt frem i tiden, er der jo gået nogle dage og stykkerne er prøvemagt, og det blev således:


 1. Blød karamel.
 2. Mørk Chokolade-Mint trøffel.
 3. Marcipan rom.
 4. Mandler i mørk chokolade.
 5. Kaffe-parlin
 6. Lys-chokolade parlin
 7. Kokos + ved ikke helt, malibu måske? Noget alkohol i hvert fald.
 8. Grade Marnier
 9. Tranbær på toppen, med marcipan indeni og diskret tranebærsmag.
 10. Nougat.
 11. Blød nougat ? Jeg er ikke helt sikker hvad anden smag var.
 12. Hvid chokolade med nougat
 13. 75% rå marcipan
Hvis jeg er helt forkert på den, så ret mig endelig! Det gætterier.. Måske jeg bare skulle  leve af chokoalde? Dagen lang... Is til morgemad og chokolade til aften... Lyder ikke dårlig, så laver jeg kage ind i mellem, det nok ikke noget dårligt mål i livet vel? Jeg syntes ikkedet lyder så tosset...

Nårh okay så.. Pessismister derude! *tsk*

Tilbage til dagen og virkeligheden. 
Vi slentrede videre hele vejen ned til det tyndede ud i butikkerne. Snakkede så frem og tilbage om hvad vi skulle. Biograf, Tivoli, Planetariet eller Glyptoteket? Hverken Planetariet eller Impiral havde ikke noget godt at byde på. Glytoteket er jo efter alt det der med Det Søde Liv med Blomsterberg, ville vi se hvad det var.

Kim har et sølvkort til Tivoli, så han tager gratis en gæst med, my lucky day! Han kendte alle tiders sted, hvor de lavede burgere derinde. Burger til frokost og ellers sankkede vi bare, og snakkede og snakkede, som om vi var to tøser (han hader jeg kalder ham en tøs og kun derfor gør jeg det). Vi nåede aldrig videre end Tivoli.


Nårh ja, sluttede dage på vej hjem med at købe is! Selvfølgelig... Igen fest uden is...

"Hvis nu jeg kommer ud og ser sød ud,
tror i så jeg får mere chokolade?"

2 kommentarer:

 1. Uhhh hvor fejt at vise chokolade fra min ynglings chokolade butik !!!

  Fnis...

  SvarSlet
 2. Det også sindsyg lækker chokolade! Det skal jeg prøve igen. Jge kan klar anbefale at gå en rask tur af Gammel kongevej, der er en masse søde butikker med alverdens lækkerier.

  SvarSlet