onsdag den 13. juli 2011

Kreative kage indslag: SØGES!

Et lille liv fra frøkenen bag bloggen! Dagene har gået med eksperimenter i køkkenet og arbejdet, ikke noget rigtigt "pynt" som er værd at vise frem herinde!

Til gengæld er der blevet frådet en masse, MASSE kage! Enkelte kager er blevet smidt ud (og min hamster blev en smule grøn da hun spise den) - ja jeg kan lige så godt blive tyk af noget jeg kan lide, ingen dårlig kage til mig! "Livet er for kort til dårlig kage" - citat Sif! Gider ikke smæske mig i en halv god kage, når jeg kan finde og lave en som er fantastisk! Så det nu til de kreative indslag søges...

Hvilke smag(e) skal jeg eksperimentere mig ud i?
Hvad kunne du tænke dig jeg lavde for en kage og postede herinde?

Pt, tror jeg dagen i dag eller imorgen skal laves en lakrids-kage, som min kreative kollega har taget intiativ til skal hedde "flagermus blod" kage... Fy Jannie, du går altså nogle mærkelig ideer! Jeg har denne lille dåse liggende og gloet lidt for længe, og som skal bruges fornuftigt... Eller i hvert fald bruges!

Kom med forslag! Jeg er frisk på det meste... Med minder det et eller andet klamt som bacon-citron-ost-kikse-kage-agtigt-noget...

Eller... Måske en drømme-bacon-kage? Jo jo... Ingen forslag er for dumme...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar