mandag den 25. juli 2011

Alternativ bryllupskage!

Alternativ bryllupskage, det må man vist sige.Karen og Jakob skal giftes en smule hemmeligt den 2.juli! Og det blev ikke helt offentligt før den 30. juli, derfor er det først nu at kagen kommer på bloggen.
De to meget rejseglade mennesker skulle sige ja til hinanden.
Historien på bryllupskagen lyder på at Jakob friede til Karen mens de var ude på bådtur på Iguazu vandfaldet i Brasilien.Modellering er IKKE min stærke side, så det tager tid, det tog tid at få lavet parret, og MANGE "how to" på youtube blev set, og 2-3 par forsøg blev kasseret, før jeg endelig nåede frem til disse to, som passede nogenlunde i størrelse og det hele. 

Min næste gave til mig selv er et modellerings-kursus!Jeg havde også lige lavet et par palmer som desværre ikke var helt tørre da jeg skulle tage billeder.

Forresten var den fyldt med mørk chokolade-creme og mango mousse, med et lag af makroner i midten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar