torsdag den 21. januar 2010

Yoga for nybegyndere!


Det er 100 år siden jeg har haft min sidste yoga time! Men en kær klasse kammerat har logget med med på at gå i fitness centeret, for at smide de ekstra kilo vi har for meget - hvilket er lettere sagt end gjort...

Jeg har været i sat på "pause" i Fitness World, siden engang i midt sidste år! og skulle nu genoptage mit tidliger misllukkede forsøg på at træne - det er så længe siden at jeg har sat mine ben dernede at der er lavet helt nye rum! Der var ikke engang de samme trænere mere... En anelse pinligt vil jeg mene!

Vi lagde ud med en yoga time.... Pludeslig mærker man hvor dårlig smidighed man har! Jeg kunne dårlig nå mine tær længere! Det skal lige siges hertil at jeg ørhen udævede en del yoga, både da jeg boede i London og herhjemme, men det har været meget stille. Imorgen er jeg spændt på hvor ondt jeg har alle steder!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar