mandag den 25. januar 2010

Modetøj til piger i str. 44 og over...

Jeg sad lige og surfede rundt lidt på må og få på nette, og ledte ikke efter noget specielt...
Og dog, jeg kigger altid efter kage-, chokolade-, mad- og fasionblog's til piger i str. XL.

Indrømmet, jeg er en pige der har lidt mere på sidebenene, end hvad moden mener der bør være. Jeg ligger i den ende som hedder 44/46 i str. men jeg interessere mig stadig for mode, stilletter og smarte ting! Det må da være muligt at finde smart mode tøj selvom man er lidt større end moden dikter? Jeg har fundet et par blogs rundt omkring, og nogle hjemmesider hvor jeg kan finde modetøj der er til større piger.

Jeg er selv stor fan af at købe tøj på nette fra:

  • ASOS - der er netop også kommet en seksion som kun er til former, med et meget passende navn : Curve. Størrelserne hedder fra 20-26, hvilket svare til 48-52 i danske størrelser
  • Monsoon - Det er meget på butikker som ligger herhjemme, og de har mest børnetøj, men hvis du tager til England ligger i på hver 2. gadehjørne. Jeg er vild med kjolerne, som er som om de er skabt til mig!
  • Evans - Jeg har endnu ikke fået bestil tøj der fra, men de har en masse fedt tøj til mode piger i større størrelser. Jeg tror at det ikke vare længe før jeg bare må eje noget derinde fra!
  • Miss Selfridget - Har jeg efterhånden købt en del gange fra, tøjet er lidt a la H&M, hurtigt lækkert smart tøj, men ikke skal forvente at det holder livslangt, men det siger prisen også. Men til gengæld fås det op til en str. 46 :) Me like...

    Hvis jeg skal have støvler - ja jeg har nemlig også et læg problem, har jeg kun erfaret at kunne købe dem på:
  • DuoBoots, hvor du tager mål af din læg, indtaster den og så finder de støvlen til dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar