tirsdag den 19. januar 2010

Redning til dårlig hårdag!

Jeg syntes det VÆRSTE er fedtet hår! Jeg er bare den type hvis hår bliver fedtet i løbet af nul komma fem... Derfor spurgte jeg nu min frisør til råds, og først anbefalede hun at jeg skiftede shampoo og balsam. Jeg tænkte selvfølgelig bare at hun ville prakke mig en dyr frisør-shampoo på, men efter jeg har prøvet Redken har jeg overgivet mig, det er bare bedre!

Jeg fandt det heldigvis noget billigere på nettet end hos frisøren, nemlig på Beautycos.dk. De har nogle fantastisk tilbud hele tiden.


Nu er der næsten ingen fedtede hårdage til mig, og hvis det endelig sker bruger jeg nemlig min CeCe Hair Powder som jeg har købt inde på Nice-Hair.dk, og som jeg altid har i tasken, den er bare fantastisk! Det er faktisk sådan at en hår-pudder er til for at give håret volume, men kan bruges som tør-shampoo da den observere sved og overskydende fedt fra håret.

Så let er det: Ryst flasken. Løft håret hvor du ønsker fylde. "Puf" pudderet ind og arbejd det ind med fingrespidserne.

Og det er tilligemed svanemærket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar