mandag den 18. januar 2010

Stol ikke på Post Danmark - de gør bare deres job ordentligt!

Jeg har nu gået i flere dage, mange dage, faktisk helt siden den 8. januar og ventet på noget undertøj jeg havde bestil til mig selv, i fødselsdagsgave, en lille selvforkæleses gave. Jeg har længe kigget og luret to sæt af på http://www.LACE.dk/ om jeg nu skulle købe det! Det er jo sådan at når man er på almindelig SU, er det ikke de store selvforkælelses muligheder man kaster sig ud i, men netop undertøj er nok min svaghed! Jeg eeeeeeelsker lækkert undertøj! En lille måneds tid har jeg luret før jeg tog mig sammen til at bestille 2 sæt! 1420kr i alt! Ja jeg har dyre vaner... Men det holder så til gengæld også hvad det skal!

Nu er problemet bare at jeg har ventet, ventet og ventet, jeg bliver en smule utålmodig, men så da LACE endelig sender mig en mail om at det er pakket og klart til at blive sendt, jubler jeg i mine små hænder og venter igen spændt! Jeg har følger nøjsomligt med inde på PostDanmark hvor min pakke er henne. Dagen på hvor den så skal leveres opstår en fejl! Post Danmark har LÆST på min postkasse at navnet ikke stemmer overens.... Derfor har de valgt at sende pakken tilbage.... NEEEEEEJ skriger jeg inde i mit lille hoved! Skriver straks et klagebrev til Post Danmark, fordi det har gjort deres job FOR godt, jeg har fået brugt mit mellem-navn og ikke mit efternavn.

Hermed konklusion: Skriv ALTID det rigtige navn på pakken OG postkassen, i hvert fald hvis det er med post danmark du sender post!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar