tirsdag den 13. maj 2014

F**king glad!

Yes! Så fedt...! Jeg fik min blog igen.
Jeg er en teknisk spasser, og da google meldte at min blog ikke blev fornyet, gik jeg i panik.
Jeg ringede rundt til min gode ven og x-kæreste, som ikke minde er genial til sådan noget teknisk hejs der. Han hjalp mig igennem og var min support, han fik min blog op at køre igen. Jeg er ham dybt taknemlig!

Han er udover at være dygtig til tekniske ting, og super dygtig til at lave mad. Han har en side som hedder Gourmetkongen.dk. Jeg ved hvor dygtig han er i køkkenet, derudover en dygtig fotograf og... Jamen han er faktisk sådan en multi-kunster! Tjek også http://wamslers.biz/ - hvor du kan se de ting han har tjek på.

Mig selv, jeg kæmper lige i øjeblikket med at få en hverdag op at stå! Jeg er startet i lærer igen som bager, og jeg syntes det er SUPER FEDT! Men hårdt når nye ting skal læres. Jeg elsker det hver dag, også selvom det hård i starten med masser af nye indput og lange køretur. 112km pr vej = 224pr dag. Heldigvis på tidspunkter hvor der ikke er så mange biler på vejene.

Jeg kommer snart med kage igen, men også noget nyt som BRØD!

Der kommer nok et kage billede op i weekenden, det jo store konfirmations-tid i øjeblikket. Og i slutningen af måneden kommer der et bryllup!
Jeg glæder mig over igen at være Jordbærkagen.com!

2 kommentarer: