mandag den 3. marts 2014

Sifoladen gør det igen...

Sif gør det igen! - udeler mavepine til ALLE! Igen fremtryller hun et kagebord fløde-venligt, kalorier-fyldt og anti-LCHF. Det er hele rejsetiden fra Korsør til Hørsholm værd, bare så man kan indtage den mængde kalorier, så man man er nødsaget til at holde faste den næste uges tid.


Citronbær
- hindbærmousse, citronkaramelmousse -


Den første omdelte kage var hendes Citronbær. Denne syrlig lille lækker sag, drislet med chokolade og meget pinke ydre, gemte på en kerne af citron-karamelmousse! Det var en lækker appetieser af en kage, som satte en høj standart til den resterende mængde kage som kom senere.


Aflang Kage Med Rødt&Hvidt
- Eclairs med Vaniljecreme og jordbær - 
De andre fra selskabet, har jeg hørt, er suckers for Sifoladens eclairs! Bevares, der da ingen tvivl om de var lækre. Det er alt hendes kage-værk, men min personlige favorit kommer først senere. Disse overstående eclairs er med en fløjelsblød lækker vaniljecreme og jordbærfyld, med chokolade på toppen.

Hendes Majestæt Pony Lotte
- Charlotte Royal med solbær og chokolade -

Her kom så denne retro klassiker! I hver fald af udseende: Charlotte Royal! Man kan vel egentlig variere den i en uendelighed, men smuk bliver den altid med disse svirvlende rouladestykker på ydersiden. Sif lavede en solbær roulade og lagde yderst, hvilket er med til at give den fantastiske flotte farve. Indeni var bomben fyld med solbærmousse og intens chokolademousse. Solbær er helt klar undervurderet - prøv det i stedet for den vanelige hindbær! Det så meget mere intens smuk farve og smager helt fantastisk.

En Meget Lille Portion
- Penna Cotta med yoghurt og passionsfrugt -

En dessert skal være tilpas lille, til at du længes efter mere. En lille Penna Cotta med yoghurt og passionsfrugt sirup på toppen. Man kan altså ikke gå helt galt i byen med den slags! Jeg kunne sagtens havde fortæret det dobbelte! Men der var en som var hurtigere end mig, til at tage den sidste som var i overskud.

Små Runde Kolde Ting
- Profiterols med Earl Grey Is - 
Det så dagens personlige favorit! Looooove the earl grey i den is! Det gav ligesom bare det ekstra i smag. Reeeeelly niiiiice! - skal udtales med meget falsk accent! Jeg er elsker is, og jeg er te-drikker. Det total win-win! Og isen var tilpas sød lækker og cremet i konsistensen, hvilket bare er en præstation i sig selv.

Ny Nordisk Et-Eller-Andet-Smart-Navn
- fragilite med havtorn -
Den sidste i rækken er fragilite med havtorn...
... jeg er jo snart løbet tør for ord i hvordan kagerne smagte. Alle som læser, og desuden kenders Sif's kager, ved at alt er lækker! Her er ikke nogen undtagelse.

Jeg følte mig helt V.I.P. - agtigt! Jeg var i rum med chokolade-, kage- og kvalitets beviste mad mennesker - og så var der mig! Jeg bliver sådan lidt "Louise 12 år" i selskabet, men prøver og følge med. Genertheden hæmmer mig bare en smule.

Det er derfor at jeg strategisk sørge for at spise HELE tiden, så behøver jeg ikke snakke så meget. Jeg mumler bare "uhhmmmm" og nikker hvis jeg er enig, eller ryster på hovedet hvis jeg ikke er. 

Tale er sølv, tavshed er guld...
... kage er platin!

Effektiv måde at være med i en samtale, uden at skulle bidrage med alt for meget, men bare suge masser af viden til sig. Problemet kommer så snart der bliver sagt noget sjovt, imens kage + kaffe stadig var i munden...
...var...
...i kan selv gætte resten...

Jeg sluttede af med endnu et stykke Citronbær inden jeg gik. Bare for at slutte der hvor jeg startede. Takkede for endnu en dag med dejligt selskab og nye bekendskaber.

2 kommentarer:

  1. Ser ualmindelig himmelsk ud - citron/hindbær/karamel kombien lokker.

    - Anne

    SvarSlet
  2. Paradis - det kan umuligt være mindre :)

    SvarSlet