lørdag den 8. marts 2014

Bryllup- og dåbskage

For én gangs skyld var jeg i god tid! Jeg plejer altid at være i sidste øjeblik og have for mange ting på en gang, men denne kage stod (næsten) færdig dagen før... Der var kun lige lidt sukkerblomster som blevet lavet på vej ud af døren. Sukkerblomster taget livet af mig!!! Næste gang hyre jeg nogen til at lave dem. En som elsker den slags pynt, så kan jeg smags-balancere kagerne og en anden kan dekorer. He he... Snedig plan!


Det er en kombineret bryllup- og barnedåbskage til Jørgen & Mette, plus deres søn Mathias!


Forberedelse tiden med fromagen i form af en skovbær mousse formet som et hjerte, udenom en hvid chokolade asti mousse, så det gerne skulle være et snit med et rødt hjerte indeni. Bundene er marrengs nøddebunde.


Den er smurt op med en hvid chokolade smørcreme, som jeg sådan sjussede mig til at lave. Overtrukket med Vanilla Satin Ice fondant, som er den eneste fondant jeg selv kan lide. Plus med den er god at arbejde med.


Sukkerglasur pynt er til gengæld lige mig! Små sukkerpynte bogstaver i sprøjeglasur. Pudemønster er lavet i frihånd.


Mathias skulle have en kage alene. Jeg glemte at tilføje sutten, inden jeg tog billedet. Men den kom på da jeg afleverede kagen.


Jeg sluttede dagen helt uden stress, helt eksespionelt at jeg ikke havde det! Jeg ønsker alt muligt held og lykke til det smukke brudepar og deres lille søn. 

1 kommentar:

  1. Hvor er de smukke og super flot pude mønster.
    mvh misbah

    SvarSlet