søndag den 23. marts 2014

Kelvin Chua - kursus

Jeg har jo en forkærlighed for det der sprøjteglasur hejs! Det er de helt tidlige kurser hos SifBeth som har fremelsket kærlighed til sukkerhejs. Biiiiig love til hende, fordi hun med sin humor og hendes talent (!!!) fik mig til at forelske mig i det.


Anyways.... Hun kan kun tage æren af at jeg fandt kærligheden til det, men det Kelvin Chua som har Vinism Sugarart og der har delt ud af sine evner på billederne herunder.


Jeg har før været ret så fascineret af hans kager og har set dem rundt omkring på nettet, helt uden at vide hvem kunstneren bag var. Det var helt tilfældigt at jeg så et kursus på facebook fra LOCA cake classes, og så måtte jeg bare med.Lokalerne kendte jeg jo, det blev nemlig holdt i Specialkøbmandens lokaler i Rødovre. På deres facebook side kan billeder fra weekend kursuset ses.


Det var toatly awsome! Kelvin underviste på en detaljeret måde, så alle kunne være med, samtidig med at han formodet at holde det hele virkelig underholdende.For nogle af pigerne til dagens kursus, var det tålmodighed er en dyd - damn, det var bandeord der fløj rundt i hovedet på dem, da nogle ting kiksede og lavede om. Man kan godt mærke at de er detalje mennesker og perfektionister som var med.
Jeg selv tager det nok lidt mere afslappet og tænker en konditors bedste eneskab er at pynte fejlene væk. Jeg lavede selv en del fejl undervejs, og de største blev da slettet, men klart de fleste blev pyntet væk.

Jeg kom hjem med kage jeg var udemærket tilfreds med, og har allerede en ny i tankerne jeg skal prøve af.

1 kommentar: