søndag den 23. februar 2014

Blondies med skovbær og hasselnødder

"I like big buts and I can not lie" - render jeg og synger for mig selv, imens jeg booty-shaker til kagebagningen!

Chokolade skal der til..! Upcomming chokoladefestival - lige om snart - jeg skal i gang med noget chokolade bagning. Jeg har den dejligste søde girlfriend som hedder Hans-Aron! Han er super vild med chokolade -den hvide slags- plus med han elsker min brownie. Så derved måtte jeg lave min brownie om til blondie. Til hans ære! Så kan han måske kreaere den på Færøerne for hans venner og familie, hvis han ikke får det hele spist selv!

Blondies med skovbær og hasselnødder

30x35 form - 180*C - 25min

250 g smør
250 g hvid chokolade
4 store æg (220g)
350 g sukker
125 g mel
1 tsk bagepulver (5g)
½ tsk salt (3g)
100 g hasselnødder
100 g groft hakket hvid chokolade

150 g skovbærblanding

De vilde chokolade kender vil nok korse sig over jeg lige valgte en kæmpe stor hvid toblerone til min blondie... Men det var altså hvad jeg lige havde lyst til! Ja jeg burde nok vælge en Ivorire fra Valrhona, eller en anden god kvalitet chokolade, men i dag blev det altså toblerone.


Smør smeltet og den hvide chokolade røres ud i det varme smør, så det er helt smeltet sammen.


Æg og sukker piskes godt sammen til det luftigt og den hvide choklade-smør blandning vendes rundt deri.


De frosne bær vendes sammen med melet og hældes ned i chokoladeblandingen, tilsæt bagepulver, salt, den groft hakkede hvide chokolade og hasselnødder.


Det hele må ikke røres for meget rundt. Bærrene må helst ikke nå at smelte, men melet og de tørre ting skal selvfølgelig røres ud. Det kommes i en bagepapir beklædt form på 30x35cm og bages ved 180*C i 25-30 min.


Ligesom en brownie, skal en blondie bages dagen før den skal bruges, for at den skal være bedst.


3 kommentarer:

 1. De ser virkelig lækre ud! Det kunne jeg godt spise lige nu ;-)
  anna-mad.blogspot.dk
  Knus Anna

  SvarSlet
 2. Jeg bliver squ nød til at lave blondien snart!!
  Jeg har masser af tid, bare ingen penge...

  SvarSlet
 3. Jeg bliver altså nød til at lave blondien !!
  Jeg har masser af tid til det, bare ingen penge !

  SvarSlet