lørdag den 17. august 2013

Havfrue til middag!

Jeg ville sgu gerne skrive et eller andet helt vildt spændende, men det gør jeg altså ikke. Jeg nyder stilheden! P.t. er familien jeg bor til leje hos i DK og jeg har overtaget hjemmet.... Muhhaaaaaa...... Hvad fanden, jeg flader ud på sofaen i nattøj, masser af kaffe, tv, computer og familie-hunden Jessie. That's how to spend a proper Saturday night - i hvert fald hvis man er nørdet som jeg er - der mangler bare lige noget kage.

Jeg har fri-weekend, og tæller ned at der kun er 14 dage til jeg besøger DK og alle "mine" mennesker derhjemme. 


 - Havfrue -
fundet hos Threadcakes, som har nogle awesome kager!
- de laver "how to" på deres ting, så kig hvis du interesseret.

1 kommentar:

  1. Haha, ret makaber kage - men godt lavet må man sige!

    - Anne

    SvarSlet