onsdag den 7. august 2013

Challenge nr.7 - "Et billede af dig og din nærmeste ven"

Den der med 30 days challenge, er vist gået lidt i stå. Men jeg bestemmer heldigvis selv reglerne! Ha det kan jeg nemlig... Jeg må på den igen. Denne 7'er er ikke helt så nem, at skrive om nærmeste ven. Jeg har ikke kun en, men flere! Så heldig er jeg nemlig.

Her der det så "Et billede af dig og din næremeste ven." Ville det være en joke at sige at det er min Kenwood maskine? ArGh okay... Det måske liiiiiige en anelse for kage-dåse nørdet! Så her... Her er billeder af mine bedste venner. De bedste venner som jeg har billeder af og selv er med på billedet... Resten derude ved vel hvem de er! Og hvis de vil på min blog, så kunne de selv bare tage lidt fjolle billeder sammen med mig :)


Louise og Gitte, en St.Hans for en del år siden...
Med et par % i blodet måske...

Min ældste veninde - altså ikke at hun er gammel (kun lidt) - men hun har kendt mig længst! Skiftet røv på mig mange gange som spædbarn, og senere set mig som frygtløs barn der trodsede alt og alle, da en deprimeret teenager, ung pige og nu; legebarn igen (muuuuligvis med svært neurotiske tanker).
Kvinden med de FASTE meninger, reje-kælling og ubarmhjertelig ærlig. Men med et hjerte så følsomt, fyldt med empati og viljestyrke.

Aftentur i Tivoli med Jannie og resten af RvH-crewet
som så gemmer sig bagved kameraet.

Jannie pigen her har fandeme også hørt på meget øvl og kævl! Hun er en af de mange lærlinge som kommer fra DET-UNÆVENLIGE-STED (tidligere læreplads).
Hun kom ud med skindet i behold, lidt mere end jeg gjorde. Gooodt vi færdige med det sted! 
Hun er mega underlig, ikke helt på samme niveau som mig, på den anden side, hvem er det? Men hun gør sit for at komme med på "underlig" skala'en...


Zoo logisk have for maaaaaange år tilbage! Nixi er helt lyshåret og med langt hår nu!
Mig? Tja kan man overhovedet se forskel? Udover et par rynker måske...

Er det muligt at blive bedste veninder, hvis man starter med at hade hinanden? JA! Det i hvert fald sådan det sket for Nikie aka Nixi og jeg. Vi delte arbejdsplads hvor vi OVERHOVEDET IKKE kunne fordrage hinanden. Mildest talt. En værre snoppet kælling.
På en eller anden vis, da vi ikke arbejde sammen længere, kom vi til at tale sammen, og siden da har vi været næsten uadskillinge siden.
Det skal lige siges at det her kvindemenneske INGEN hæmninger har i at være flabet og fræk, derfor hun så vidunderligt! Ind imellem krummer jeg tærene bare ved det hun gør. *SUK*


Nytår 2012-2013 - Ham den aller kæreste Jannik har stjålet mit hårbånd.

Jannik her kan få mig til at grine, selv når jeg ikke engang har lyst til at smile! Piiiiiiiinlig er han! Men bestemt en stemning-spreder. Argh hvor har jeg nogen gange, næsten kravlet i et musehul når jeg tog ham med i byen...!
Han er jo et stort, STORT (meget, meget høj) legebarn, som stjæler palle-løfterne i supermarkeder og køre rundt på. Imens han samler pakker af 100-vis af sugerør sammen, bare fordi... Tja bare fordi han er Jannik-umulig!
En dårlig dag? Ring til Jannik!


ZBC Ringsted grundforløbet som konditor 2009
Dorthe, Stella og jeg...

Dorthe, Stella og Louise - er vi en trio? Det kan man vist godt sige! 3 piger med helt forskellige baggrund, med helt forskellige holdninger med lige så forskellige personligheder. Alle med det til fælles at vi eeeeeeelskede kage! Spise OG lave kage. 
Grundforløbet på ZBC skabte nogle helt specielle forhold og forbindelser for mig. Jeg drømmer mig tit tilbage til tiderne som de var... Vi ser sjældent hinanden længere, men de er ofte i mine tanker, og jeg VED at hvis jeg bare ringer, så de klar til at lytte, selvom vi er i hver vores retning nu her i verden.


Sascha, Janie og mig selv på chokoladefestival 2012.
Jannie er bare lige en bonus
på dettte billede. Det er faktisk Sascha det handler om.

Sascha! Sas... S... Igen en af de bedårende konditor lærlinge som desværre stadig skal slås med DET-UNÆVENLIGE-STED, da hun først er færdig til december som konditor-lærling.

Den pige! Hun har lagt øre til mere af mit brok, klynk, ævl eller glædes-tåre end nogen anden tror jeg. Hun har en del af mine dybe, dybe hemmeligheder. Hun forstår mig slet ikke, fordi hun selv er en ligefrem "åh-hold-nu-op-med-at-opføre-dig-som-en-kælling" bitch - sagt med den kærligste tone i kan finde. Hun siger også sin mening, og overtænker ikke tingene som de fleste kvinder har tildens til at gøre. Vi mega monster analyser alting. Vi kan få "hej" til at forstås på mindst 12 måder. Sascha siger " 'hej' betyder 'hej' - tag dig sammen Louise".


En total fjollet hygge-aften hjemme hos ham...
Tja, jeg måtte lige prøve at være sjov her...

Manden der kan snakke ligesom ingen anden kvinde! (ae, ae Kenny, når du læser dette. Jeg har jo sagt det til dig) Ej Kenny er en af mine bedste-ste-bedste venner! Kan roligt siges. Man hvis jeg trist og trænger til at snakke om alting eller ingenting - mest hvis jeg ikke trænger til at snakke men lytte - så ringer jeg til ham. Stiller en "problem-stilling" op og så analyser han det eller for mig, fortæller mig hvad jeg bør/kan/vil/skal/muligvis skal gøre med det pågældende problem. Han er såååådan en skatter-mand. *SUK* 
Han er dog noget af det mest glade, rare menneske i verden.


De fleste af disse mennesker, kender ikke hinanden. Det dem som har mig som fælles nævner. Jeg elsker dem alle, selvom vi er over ud forskellige, men vi har en smule magi tilbage, så den slår gnister når vi mødes. Bare har det sjovt! Jeg ved de vil være der for mig, og jeg 100% for dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar