mandag den 8. juli 2013

Svendeprøve for Jannie

Jeg eeeeeeelsker min facebook! Jeg tør godt indrømme det i modsætning til så mange andre. Specielt når folk er ude at rejse eller som nu, hvor jeg er ude i verden, så er facebook er fantastisk til altid at holde den kontakt til andre mennesker, uden man føler den dårlige samvittighed ved man ikke lige får ringet eller skrevet, og så kan man dele alt ud på skrift eller i billeder til alle andre, som man selv syntes er helt vidunderligt.

Jeg er nu heroppe på Færøerne, men savner alt det jeg går glip af derhjemme, men så der heldigvis facebook! Lige nu er det alle mine bekendte og venner som er til svendeprøve som konditor. Jannie min tidligere kollega fra RvH var oppe i sidste måned, torsdag d. 13., med den fedeste opgave, nemlig BRYLLUP!

Anstrengelserne af 6,5 times arbejde..

"Sammenflettet kransekagehjerte"
"3 slags konfekt"
Her er så lavet tre slags kransekage konfekt
"20 butterdejsnitter"
"1 brudepar modelleret i marcipan"

"3 etagers bryllupskage"

"2 slags flødekager"
1 slags kaldet Lagkage Drømme

... og den 2. slags klassisk gåsebryst med
sveskemarmelade og butterdejsbund.

"20 postejer"
hvilket er en pænere form for tarteletterEn svendeprøve er mega stressende og man kan have er MEGA nervøs ved alt man laver... Jeg kan stadig huske at jeg begyndte at græde ved min, helt panikslagen om jeg kunne nå det, og plus med min nervøsitet om det hele kiksede...

Jannie klarede det heldigvis med lidt mere is i maven jeg havde. "Tja" sagde hun, hvorefter hun trak på skuldrene "Jeg skal nok bestå". 
Hold da kæft altså! Sådan vil jeg altså lære at tænke ind imellem...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar