mandag den 8. oktober 2012

Guld-sølv krymmel fra Min Kage

For et stykke tid siden, holdte Min Kage en lille konkurrence, hvor man "bare" skulle smide en kommentar, og have chancen for at vinde dette lækre krymmel.

Jeg må indrømme at jeg er meget skeptisk/pessimistisk/kræsen når det gælder krymmel, og bruger det stort set aldrig på mine kager. Meeeenn en eller anden gang skal være den første... Det her syntes jeg nu så meget spændende ud og smed straks en kommentar. Det er chokolade krymmel med guld og sølv farve, og ikke de der knasende sukker kugler man ellers kender, hvor du straks bliver sendt videre til tandlægen med en flækket tand, fordi du førsøgte at spise en ellers så dekorativ kage. 
Jeg har fået det pakket ud, og ligger nu og venter på en anledning til at jeg skal bruge det. Lige pt er mine tanker vel en eller anden for for cupcakes, men hvornår og hvilke ved jeg endnu ikke.

2 kommentarer:

 1. Det ser godt nok også lækkert ud :)Jeg venter spændt på at se dem i brug.

  mvh Pia
  Www.kreativepips.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Dejligt at pakken kom frem hel og fin :-)
  Glæder mig til at se hvad du syntes om det :-)

  SvarSlet