fredag den 12. oktober 2012

Magnus' barnedåb

Jeg er 25, men føler mig STADIG nogen gange som en på 15 (måske det studielejligheden, de unge kollegaer, manglende kæreste, manglende selvkontrol, fjollerierne der gør det? I don't know). Derfor er det meget svært at forholde mig til at mine gamle klassekammerater flytter sammen, får børn, børn og mange flere børn (!), bliver gift og tilmed nogen er skilt igen...!

Lige fra den kedelige ting med skilsmisser, så er det skønt at min gamle bedste-bedste veninde fra 7 klasse Tanja, som har fået en dejlig søn. I den anledning til barnedåben, skrev hun på om jeg ikke havde lyst til at lave deres barnedåbskage. Hele 65 mennesker blevet! Det kan ikke en helt lille familie...

Så vidt jeg husker er denne øverste med chokolade trøffel og hindbær mousse, som er fuldstændig klassisk og smager fantastisk, det er et hit hos alle!Den sidste herunder er med en hyldeblomst og blåbærfromage, som er en kombi jeg prøvede i sommers med min flower power kage, og smagte fab!

Så vidt det vides, blev både Dean og Tanja rigtig glade for deres kager til Magnus. De havde et kæmpe gavebord og facebook sladre som en anden kælling, med alle de smukke gaver de fik... Rigtig mange gange tillykke til Tanja og Dean med der skønne søn Magnus!

4 kommentarer:

 1. Åh min mund løber i vand. Bliver helt lækker sulten. Og så flotte de er :-)
  Jeg har lige atartet en forkælelses give away på min blog. Hvis du har lyst til at deltage er du hjertelig velkommen.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 2. Hvor er den fiiin og dejlig glade farver :-)

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin. Skal selv holde barnedåb på næste søndag så er på udkig efter en god kage. Kan ikke finde opskriften på din chokolade trøffel mousse, men det er måske "bare" at bytte de 200 g. bær ud med chokolade??

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej... Trøffelcremen laver jeg med 250g og 100 g mørk chokolade. Fløden blever varmet næsten til kogepunktet, og chokoladen røres ud deri. Film henover og i køleskabet 1 døgn før brug. Piskes let op.

   Slet