lørdag den 6. oktober 2012

Lyserød Lørdag - pink billede spam

Så er det Lyserød Lørdag igen! Til dem som ikke kender Lyserød lørdag, er det en del af STØT BRYSTERNE konceptet. Landet over bliver der ting i kræftens bekæmpelses navn, og ikke mindst solgt kager i hele landet!

Jeg ved at de inde på arbejdet har kastet sig ud i wales med hindbær-skum og  med masse, masser lyserød glasur. Og hvorfor har jeg ingen billeder af RvH's kage? Fordi jeg ikke er på arbejde i dag, jeg har nemlig lavet barnedåbskage hele natten, men imorgen kommer et billede af Brystkagen og barnedåbskagen...
I mellemtiden får i sidste års kager som var lige så lyserøde som i år...Derudover har jeg fundet en masse billeder som jeg bare syntes er skønne at se på. Jeg googlede dem sidste år, og har desværre glemt alle stederne de lånt fra. Hvis det er dit, skriv og jeg smider dit navn på billedet.


Min nødde-marengs med bær-skum...Ingen kommentarer:

Send en kommentar