torsdag den 24. maj 2012

Jeg er en vinder!

Jeg har vundet en give-away fra Chokolade-Stine, som kom en af de dage hvor jeg bare havde helt vild trang til chokolade. Kunne det være mere oplagt?

Jeg lå i sengen og overvejede at rende i fakta og købe chokolade, da det ringede på døren, og postmanden overrakte mig en pakke, hvor jeg hensynsløst flåede papiret af og åd hele pakkens indeholdet.


Ja jeg er en anelse klam, ved det godt, men jeg er ligeglad, jeg bevæger mig alligevel ikke ud i bikini til sommer... Jeg havde en smule kvalme efter de første, men opdagede der kun var 4 tilbage i posen, og syntes ikke de skulle føle sig ensomme, og kom derfor ned til resten.De små karamel-fyldte chokolader fra Anthon Berg smagte herligt! Og lige til at få mit blod-sukker boble op igen. Stine har skrevet sin anmeldelse; læs og lær, og smag så selv efter om du er enig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar