fredag den 18. maj 2012

Film: En Kongelig Affære

ARG ALTSÅ! Jeg er faktisk til den slags film som "ridderne, gentlemen, store kjoler og gamle dage" - slags film. Jeg elsker film hvor tiden udspiller sig i 1750 til 1900 tallet, det samme gælder dokumentar serier og gamle møbler... I virkeligheden elsker jeg gammelt ragelse, eller bare noget som ligner det!
En Kongelig Affære er en film man skal se hvis man kan lide den slags. Man skal se den hvis man interessere sig for historien, ellers... Tja, min personlige mening er den er aaaaalt for langtrukken, jeg sad faktisk og kede mig en del undervejs og blev prikket til af sidemanden, som åbenbart også kede sig en del.

Mange vil sikkert være uenige med mig, og syntes det er en fremragende film, og lad så dem om det, i kan jo selv gå ind og vurdere. Jeg gider ikke se den igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar