torsdag den 19. april 2012

Påske kage - Lambeth-style!

Yes! Rullede deje blev hurtigt overstået, og jeg har ikke lige haft tiden til at sætte mig og "komprimere" hvad jeg lært på skolen, her ned på skrift. Jeg kunne skrive i laaaaanage timer! Men det kommer nok engang, altså det om "rullede deje", som faktisk endte med overraskede mig posetivt, trods alt!Anyway, vi begyndt på "Klassiske kager", og har i dag lavet henholdvis Othello, Geogine og en glasur lagkage. De kommer også på bloggen på et tidspunkt. I know, I know, det en smule sløsigt, men jeg træt og... og... og... Alt muligt andet med en masse dårlige undskyldninger.

Men... Nu kommer vi til det vigtige: Lambeth-style påskekagen.


Vi havde også en tema-lagkage. Mine første tanker var at modellere de kinesiske stjernetegn og derefter placere dem på kagen i en cirkel, men det blev lidt noget fnidderværk, så skiftede hurtigt emne, og gik over til at ville male på kagen, ligesom jeg havde prøvet på flower power kagen. Krisen kom da jeg fik smadrede jeg lige marcipan-overtrækket! Simpelthen revnede hele vejen rundt. Fandens til latterligt lort! Så der der tema-skift igen! Lambeth-tylle-teknik-stylen blev hevet frem igen og kanterne blev pyntet væk...


STOR tak til Sif, som har lært mig at have et kærligheds forhold til sprøjeglasur! Love, love, love!

2 kommentarer:

  1. den er helt vildt smuk - det ser SÅ svært ud med det sprøjteglasur... men jeg ejer heller tålmodighed!

    SvarSlet
  2. Ej hvor er resultatet bare smukt! :)
    Man kan kun drømme om og være så god til det, for det pynter virkelig bare på sådan en lækker kage :)

    SvarSlet