onsdag den 11. april 2012

På konditor-skolebænken igen...

... og jeg har glædet mig som en sindsyg! Det sjovt at skulle støve de grå celler af og koncentrere sig om at "tage sig tid", frem for at være effektiv. For realistisk set, så skal man jo være effektiv når man er ude på arbejdet, men når man er i skole skal man "slow down" og være ekstra omhyggelig.

I alt har vi 4 uger på skole, som strækker sig fra tirsdag d. 10. april til 8. maj. Jeg skal nok fortælle om hvad det er vi fortager os undevejs, og her lover at tage en masse billeder, eller i hvert fald nogen billeder, i den tid jeg ikke er smurt ind i chokolade til albuerne.

Den første uge her hedder: "Kreativ kransekage". Så gælder det bare om at tænke ud af boxen, og ikke lave det man plejer at se. Ingen regler, ingen retningslinjer, bare fri fantasi! Jeg har gået med mange ideer, men pludselig fandt jeg på en helt 3 midt i det hel.

Det at modellere er ikke min stærke side, så jeg udfordrede mig selv med en modelleret figur.

Kan i se hvad det skal blive?
Det færdige resultat kommer på fredag...

5 kommentarer:

 1. Hej.
  Ved godt det er ved at være et par år siden du fik din læreplads, men har lige et enkelt spørgsmål til det. Skrev du rundt til de steder du kunne tænke dig at få en læreplads, eller tog du rundt med en ansøgning?

  /Michala

  SvarSlet
  Svar
  1. Et par år siden? Ja det er det vel lige nøjatig igår faktisk... 2 år på Reinh. van Hauen.
   Jeg var bare super heldig, og kom ind det første sted jeg søgte. Jeg havde hørt de mangle konditor elever, tog derind og sagde "hej, jeg er Louise"... Efter 30 min blev jeg ansat. Jeg var bare heldig :)

   Slet
 2. Hej
  Det er super dejligt at du ligger lidt ind fra skolen, jeg har selv tænkt på at starte som konditor, så det er fint at se hvad der bliver lavet undervejs på skolen :)

  SvarSlet
 3. Du er da en haj til at lave mennesker !!! Hvor ser det fint ud og fine små detaljer. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat i morgen.

  SvarSlet
 4. wow, det ser bare godt ud, glæder mig til at se det færdige resultat

  SvarSlet