fredag den 12. februar 2010

Læreplads!

Så sker der noget! En opdatering i frøken Louise's liv!
Efter 14 dages heftige syge med en influenza, hvor der mildest taget intet er sket ud over at jeg har set alt for meget til toilettes inderside, er der endelig kommet noget at skrive om i dag!

Jeg har været til samtale om kommende elev plads inde på det flotte Reinh. van Hauen som ligger inde på Frederiksberg!

INDEN samtalen, rendte jeg rundt herhjemme i panik, for at finde en printer der ville fungere sammen med min computer, tro om det lykkedes: NEJ!
Den stationære var gået ned, og vores alm. printer ville ikke sammenarbejde med denne, og heller ikke vores farve, så efter 1 times forsøg med at få printet en ansøgning, CV og personbeskrivelse ud, opgav jeg simpelthen og begav mig af sted mod Frederiksberg. Dagen var startet dårligt, og jeg tænkte at jeg nok heller måtte tage en taxa da jeg nåede til hovedbanegårde (når man er land-bums som mig, er KBH rimlig uoverskuelig!) - selvom jeg havde fået af vide hvad bus jeg skulle med, så var taxa den lette løsningen på første dag, så kom man jo heller ikke vor sent vel :)


Efter samtalen på 30 minutters tid, hvor jeg blev vist rundt i både bageriet og konditoriet, lagerrum, ekstra lagerum, fryserum, ekstra fryserum.... osv, hvilket var lidt af en labryrint, hvor Klavs - som er den 4. generation van Hauen -, han og jeg satte os ned og fik en lille snak, omkring hvad dette flotte bageri går op i!

Vidste du at:
  • At det er et bageri og konditori der udelukkende satser på kvalitet.
  • At alt brød og kager er forarbejdet og laves KUN i hånden.
  • Bruger INGEN former for mix eller tilsætningstoffer
  • En stor del er lavet af økologiske råvare
  • At der bruges ÆGTE smør i wienerbrødet
  • At der bruges ÆGTE vanilje i deres kager
  • At der bruges ÆGTE rom i romkuglerne
  • At der kun bruges ÆGTE chokolade

Listen er lang, og jeg kan kun anbefale alle at prøve, godt nok er det lidt dyre end de fleste andre steder, men dette her er kvalitet! Derud over så FIK jeg LÆREPLADSEN! Efter at være blevet vist rundt i det hele, sagde han "du virker som en ung fornuftig pige, har du lyst til at skrive kontrakt?" - selvfølgelig havde jeg det! Derfor brugte jeg alt den tid DSB var forsinket med toget på at snakke i telefon med alle dem jeg kendte, om at jeg havde fået læreplads... Jeg svæver helt oppe under skyerne :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar