torsdag den 18. februar 2010

Nigella Lawson

Kender i det, at intet bliver som man forventer? For at når man er rigtig bitter, sur eller ked, er der de bedste valgmuligheder: chokolade, sprut, mad eller tøj!


Jeg har vist gjort lidt af det hele de sidste par dage, jeg har spist bunker af alt for meget chokolade, drukket lidt for meget sprut, spist lidt for meget og brugt lidt for mange penge på tøj - til det i forvejen alt for overbooket skab!

Det slet ikke godt, da det er nu hvor jeg skal til at spare, hvor jeg skal ud og kigge på ejerlejlighed. Jep, jeg har nemlig besluttet at jeg vil til at købe mig noget inde i byen, inden priserne begynder at stige for voldsomt igen, og jeg alligevel skal flytte derinde i 3 års tid, hvor jeg er i lære, kan jeg lige så godt investere i noget - jeg glæder mig allerede!


Udover det har jeg de sidste par dage været ude hos venner, veninder og kammerater fordi jeg har den filosofi med at: Dejlige glade mennesker: smitter! Så det håber jeg på, og indtil nu har det hjulpet vældig godt, jeg render rundt i en lille rus af forskellige glade mennesker omkring, og alt kun kan gå fremad fra nu. Og hvis de ikke liiiiige har tid til mig, sætter jeg mig og youtube’r min nye favorit kok Nigella Lawson - som jeg også lige har købt mig en bog med - og som er en GENIAL, intelligente og sjov kok, og mest af alt fryder hun øjet med alt at gøre det let, hurtige og lækrere mad! Som ingen tid tager at lave.


Det minder mig om, i aften skal jeg ud til min veninde og lave fødselsdags middag! Så i dag bliver det ikke nogen udtagelse med lidt for meget vin, mad og chokolade - lagkage skal der vel også til en fødselsdagsmiddag? Irsk kaffe? Lidt alkohol skader ikke... Hmm... Ingen forret regner jeg med, men hvad med hovedret? Argh... Ingen panik - måske kigge lidt i Nigellas bog + jeg også lige skulle ud og se, om jeg kan finde en passende kjole at tage på i aften... Så kommer resten vel nok... IKK?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar