onsdag den 20. januar 2016

Billede spam fra skoleforløbet som bager...

Og så var det lige jul nytår fødselsdag skole og nyt og med nyt på og der skal tænkes mens der skal læses og siges uden komma så man lige bliver helt forpustet. Puh... Dybt suk! Trækker vejret helt ned i maven!
Lige NU er jeg på skole. Jeg er på 4. hovedforløb (4 ud af 4 som bagerelev hovedforløb. 5. forløb er svendeprøven) Det kagesiden, som er liiiidt hen af min retning. 
Nogen ting er jeg heldig med, andre knapt så meget. Sådan er det med mig, jeg kaster sig ud i det hele uden faldskærm, og som bare håber på der er hen hø-stak at lande i. Javel, det giver en masse knups og små skræmmer, alt efter hvor meget eller LIDT hø man rammer i faldet. 

Jeg deler lige ud med en masse billede spam, fra hvad der er sket denne måned på skolen.

Crossianter med chokolade

Rullet dej til grovbirkes

Små visitkager og kransekage

Kransekagetop

Creme-linser og toska-snitter

Rullet bløddej, i forskellige former

Tradionel kringlefyld, med anderledes uddsende


Wienerbrød

Grape-frugt tørkager med marengs

Gotlandbrød

Noget at det, jeg syntes er sjovt, er faktisk når det som ikke går, som det forventet. Det med at prøve syrede, mærkelige opskrifter af, samt prøve at lave sine egne, og så FORSTÅ og se med fingrene, hvorfor det ikke går godt. Det kan jeg egentlig godt lide. 
Jeg forsøger mig med en masse opskrifter, og tager chancer. Og chancer er chancer, enten vinder du, eller lærer du. At jeg så har haft lidt overflod på lærings-siden den sidste uges tid, deeeeetttt....... 

Igen... Det også det SKOLEN er til for, det faktisk for at prøve grænser af, at gøre sig umage, og måske være lidt overmodig. Hvis man valgte det sikre hele tiden, hvad lærer man så? Jeg har egentlig en masse ting jeg bør skrive videre på. Skole-opgaver, de skriver jo ikke sig selv.
Overspringshandliger, det vist også lige mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar