søndag den 6. december 2015

Elsa Kagen - part 2

Julen er den travleste og skønneste tid på året! Og i år har jeg været i julestemning helt siden starten af november. Jeg er JULE-FORELSKET! Normalt er julen en dejlig tid, men i år er jeg altså FORESLKET i julen, og har lyst til at gå helt amok i julepynt.
Jeg har ikke nået en masse kager, men nøjes med alle andres jule-krims-krams og historier.
Jeg læser dagligt Madam Sif som skriver om de juletradioner vi har. Spændende læsning! Altså set fra et helt vildt nørdet synspynt - og det jeg jo. Nørd.

Hun er lige så glad for Den Gamle By som jeg er. Jeg besøgte Den Gamle By for første gang her et par måneder siden, og blev helt glad. Jeg brugte ALLE fem timer (som var det parkeringen tillod) på at gå rundt alene for at se og læse alt det jeg kunne nå. Senere tvang jeg hr.kæreste med og vi brugte 
FEM timer deroppe med at se alt det gamle julepynt og stemingen. Jeg overvejer om jeg kan nå en dag mere?

I alt det her jul, kiggede jeg på alle de blog-indlæg jeg havde liggende halv-færdige, og der lå et halvfærdig Elsa billede forsøg. Jeg ville lige dele, så det ikke gik til spilde i skraldespanden. Den første halvdel ligger HER og er ansigtet.
Det jo en lille smule jul. I hvert fald sne og frost.

Ligesom med ansigtet, klippede jeg stykket ud til halsen og lagde dem på den udrullet fondant og skar til. Formede med fingrene for at markere halsen og kravebenet.

... Det samme gjort med kroppen og  blusen...Modellere hånden - det syntes jeg var vildt svært! Faktisk det sværeste - og sæt den fast, samt sjalet flippes over og skær det til.


Med lidt pulverfarve i forskellige blå, blandet op sammen med en lille smule gin (fordi det stod der en masse af i skabet, det skal være klar sprut) og malede små nister på kjole stykket.

Det lyseblå af kjolen er malet over med gin og drysset med glitter.


Håret er samlet af enkelte stykker, og lagt sammen så det ligner en fletning.


Da hun var færdig, blev hun overførst til kagen.


Lidt ekstra sjal blev lagt på, til at skule armen, og et par sne-fnug blev lagt på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar