torsdag den 14. maj 2015

"Vandmelon" cupcakes

Jeg kan lige så godt afsløre med det samme, at her er altså ikke tale om vandmelon i kagerne, men at jeg udelukket hentyder til udseendet.

Jeg ved at rydde ud i køkkenet, og få brugt alt det jeg har! Jeg HADER at smide ud. Jeg ikke god til mad spild. Faktisk sådan at hr.kæreste ryster på hovedet af mig... Ofte... Men samtidig bliver han også imponeret over mine 'lave-mad'-skills ud af 'ingenting' når ham hævder at der intet er i køleskabet.

Det eneste som jeg måtte købe var de små papir forme i Netto. 

Kokos-stykkerne er også fra Netto (Urtekram), siruppen er en af mine mange 'fund' og chokolade chunks lå også i skabet fra en tidligere pakke Odense Marcipan havde sendt til mig.Vandmelons cupcakes

12 stk små forme -175 grader i ca 15 minutter

340 g mel
2 tsk bagepulver
150 g chokolade chunks
2 dl rabarber sirup - eller marmelade
70 g smør
2 store æg
180 g sukker
1 tsk vanilje sukker
Lidt rød frugtfarve

Topping:
100 g flødeost fuldfed naturel 
250 g flormelis
70 g smør 

Desuden:
Kokos flager
Grøn frugtfarve 
En smule alkohol - jeg brugte Malibu Sukker, vanilje sukker og æg piskes sammen, så det bliver lyst og luftigt.Smeltet smør og rabarber sirup blandes i, og en smule lyserød farve til det har den korrekte farve. Siruppen alene kunne ikke farve kagen lyserød som jeg havde håbet, og derfor en smule pink farve fra Wiltons.Bagepulver og mel blandes lige sammen, og vendes derefter den pink æggesnaps.
Og til sidst de små chokolade chunks.


Fordeles i små forme 2/3 fyldt og bages ved 175grader i ca 15 minutter til hævet flot op.


Imens de køler af, kan de grønne kokosflager med fordel laves, da de kan stå på eftervarmen i ovnen og tørre.

Grøn farve og en 'slat' alkohol blandes sammen til i en pose, det helt grønt. Kokos flagerne hældes i, og posen lukkes sammen med luft ligesom en ballon, og det hele gives en rusketur, til kokosen er dækket af grøn farve.

Kokosflager tages ud af posen og lægges på en bageplade med bagepapir og stilles til tørre.Toppingen er enkel: Alt piskes sammen luftigt, og der tilsættes en smule grøn farve.Når kagerne er helt kolde, smøres de med glasuren, og drysses med de grønne kokos flager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar