mandag den 8. september 2014

Barnedåbskage til Sigurd

Det der med at have LYST til at lave kage, det er kommet igen... Det har også taget sin tid.

Lige siden jeg stoppede på min læreplads, som virkelig tog glæden som konditor fra mig, er jeg ovenpå igen og har LYST til at lave kager. Jeg siger JA TAK til de kage bestillinger jeg nu engang får - efter som alle mine venner er ved at blive gift og/eller barn nr. 2 er det en del - og hygger mig med at lave kage i min fritid og brød til hverdag.Barnedåbskage til Sigurd. Bestående af chokoladekage med chokolade stykker og hindbær-mousse.
3 kommentarer:

 1. Hvordan har du lavet tårnet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har rullet fondant og trykket dem en smule flade, inden jeg har lagt dem rundt i cirkler. Når de så er tørret, har jeg stablet dem, med en træ-dyvel i midten.

   Slet
 2. Hvor er den flot, og så alt det flotte legetøj du har lavet :)

  SvarSlet