onsdag den 17. september 2014

Dåbskage Melias

Jeg blev nærmest gjort til grin herhjemme, da jeg spurgte hvad Rutebiler var. "What...? Det troede jeg var et stort hit i '90erne" sagde ham kæresten, imens han smågrinte af mig. 
"Ja ja... Rolig nu, bare fordi jeg ikke kender alle slags kager i verden, behøver jeg ikke at være kage-retarderet." - hvæsede jeg tilbage, hvor han så bare grinede kærligt af mig, gav mig et kram og gik en tur i byen for at købe rutebiler. 
Melias skulle døbes, og Melias's forældre ønskede sig en kage med rutebiler og hindbær.
Jeg lavede kakao-bunde, med en hindbær-fromage og en kage-creme med kakao vendte knuste rutebiler deri.Kagen skulle gerne være blå-i-blå toner og gerne en masse pynt på. Jeg lavede for første gang små fondant sko og en masse blomster. Modellering er ikke noget jeg gør mig så meget i, men det lykkedes! Og Melias' forældre blev rigtig glade.

1 kommentar:

  1. Det er lidt sjovt, når man på facebook sidder og kigger billeder af en veninde, og det har billede så dukker op!
    Jeg kender nemlig Melias' fars søster. :)

    SvarSlet