søndag den 17. april 2011

VINDEREN ER: Annes KageKrummer

Anne fra Annes KageKrummer!

Anne deltager med dette flotte billede min GIVEAWAY omkring royale dåbskager:


KÆMPE tilykke til Anne...

Find flere billeder på hendes blog her...

2 kommentarer:

 1. iiiiihhhhhhhhhh tænk at jeg har vundet - mig som ellers aldrig vinder noget, tusind mange tak.
  Kh
  Anne

  SvarSlet
 2. Hej Louise
  Tusind tak for chokoladebogen og de "levende" chokolader - er der noget jeg er vild med så er det chokolade så det var lige i øjet.
  Også tusind tak for det håndskrevne brev, det er godt nok mange år siden jeg har modtaget sådan et og jeg havde helt glemt hvor hyggeligt det er. Sikke mange prøvelser du har været udsat for på det seneste, håber at du er på ret kurs igen og på vej mod lysere tider.
  Mange KH fra mig

  SvarSlet