fredag den 24. september 2010

Sukker-roser

Så det snart, lige når weekendens arbejde er overstået skal jeg til mit NÆSTE Lambeth-kursus hos Sif.... Ej hvor jeg glæder mig, til at få lavet endnu en fantastisk kage!Igår stod jeg med sukker op til albuerne, da jeg øvede mig i at lave sukker blomster med mit sæt tyller, som jeg havde købt med hjem fra forrige kursus. Jeg fik lavet et ukendt antal små roser, som fyldte hele mit sofa bord...

Meningen jeg ville have lavet en kage, men jeg har glemt min rullepind hjemme hos mine forældre! Arghhhh.... Så ingen kage i denne omgang...

4 kommentarer:

 1. Hvor ser de fine ud !!!!!

  God fornøjelse !!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Nøj hvor er de fine...Har prøvet det engang, men det kunne jeg slet ikke finde ud af...Hvordan gør du? og hvad bruger du? Er det smørcreme eller royl icing?
  Irene

  SvarSlet
 3. Jeg bruger Royal Icing, jeg tror næste gang jeg laver en how-to med roserne, hvis jeg kan finde ud af det :)

  SvarSlet
 4. You made some good points there. I did a search on the subject and barely got any specific details on other sites, but then happy to be here, really, thanks.

  - Lucas

  SvarSlet