søndag den 11. juli 2010

Tanja og Christoffers bryllup

I går var der bryllup for Tanja og Christoffer, og jeg skulle med til fest...
Men jeg starter helt en uge før, da hendes søster skulle lave bryllupskagen helt fra bunden. Hun havde ellers fundet en opskrift på nettet - en idiot-sikret begynder kage med Toblerone-creme og hindbær mousse, MEN FÅET SMIDT DEN VÆK!

Hun spurgte om jeg havde nogle gode opskrifter hun kunne bruge, og jeg skrev straks opskriften på Susan og John Olavs bryllupskage ned, som hun fik og en step by step intro til hvordan det skulle gøres.


Planen var så at hun løbende over 3 dage skulle, hvor 3.dagen var sat af kun til pyntning af kagen, og det var så der jeg trådte til og var med. Til alt det sjove...
Resultatet taler for sig selv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar