onsdag den 2. december 2009

Tørkager og sceneskræk!

Argh... Jeg er jo ved at uddanne mig som konditor! Og det syntes jeg er ENORMT spændende! Det jeg er mindre glad for er alle lektierne. Jeg er og bliver aldrig godt til at tage mig tid til det derhjemme, jeg overbooker altid min kalender og finder hundrede andre ting jeg meget heller vil... Jeg stresser mig selv unødvendigt, og stiller store krav, hvilket nok slet ikke er nødvendigt!

Vi havde fremlæggelse om mælk, æg og madkulturen fra 1970-1980. Jeg gik helt kold! Jeg startede godt nok ud, selvsikker og det hele, men pludselig da ordene klumpede sig sammen steg nervøsiteten, benene rystede og til sidst blev det for meget. Stemmen knækkede helt og en masse tåre løb ned af mine kinder. Heldigvis var min lærer forstående, og sendte mig ned og sidde, og mine klasse kammerater tog over!
Heldigvis gik det meget bedre i praktikken! Vi havde omkring flødeskumskager. Jummi! Lige siden jeg startede på skolen som konditor, har min familie spurt efter lagkager og flødeskumskager, og det fik de så nu.
Jeg tog hele 17 stykker kage med hjem, som jeg SELV havde kreeret. Jeg kan lige love for de alle sammen blev imponeret derhjemme.
Jeg syntes selv det falder mig let at lave pynt og de kreative ting, jeg ser den én gang, og efterligner bare, der hvor det måske smutter er at lave helt nye ting, der lære jeg bedst af at være sammen med andre og få inspiration fra dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar