fredag den 4. december 2009

Gingerbread man

Nu er det at min helt store passion er kager, pynt og alt det der hører med, derfor sidder jeg nogle gange og søger rundt på nettet for at finde de flotteste, skøreste og sjoveste kager, og ting der har med det hele at gøre, faldt jeg over denne lille tegnefilm på youtube.com

Tarts and Flowers som handler om en pige der skal bage en "Gingerbread man", som så bliver levende og tager hende med til Cakeland hvor han bliver gift, med en smuk pige. SÅ sød! Den skal bare ses.

Udover kager som fylder mine tanker, har jeg også et ønske til jul: Bedre tid! Jeg syntes der skal tilføjes et par timer mere i et døgn... Jeg booker mig selv op til begge øre fordi jeg helst ikke skal gå glip af noget som helst! I denne weekend skal jeg bare arbejde, jule-frokost og fødselsdag søndag. Det lyde let nok, men jeg glemmer at planlægge rigtigt! Det som gør det mindre let er; mangler en kjole til julefrokosten imorgen og en gave til min kammerat på søndag, og jeg skal på arbejde i nat! Hvornår skal jeg så sove??? Hvornår skal jeg handle??? Butikkerne er ikke åben søndag, og kun om formiddagen lørdag...
Til jul ønsker jeg mig flere timer i døgnet, samt en personlig planlægger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar