onsdag den 11. marts 2015

Efterårs bryllupskage

Jeg lavede helt tilbage i november denne skønne skønne bryllupsdag. 

Igen var det Nina som bestilte kage. 
Nina har tidligere fået Haffelaffen og Cookie-monsteret til barnedåbs kager, og hun er vist ret vild med mine kager, og derfor fik jeg fuldstændig frie tøjler til at lave lige hvad jeg ville.

Deres tema var efterår og med naturlig pynt udefra skoven, det ville jeg gerne have gik igen på kagen med sukker og chokoladepynt.
Bladene er lavet af Molly fondant. Både præger og dust kommer fra Quistgaard.info, som er ultimativ den bedste og dygtigeste fondant blomster ekspert jeg kender.

Grene er tempererede chokolade, kommet i en sprøjepose og sprøjte ned i et iskoldt vandbad med små isterninger. Derefter fisket op med en gaffel og lagt til tørre på et viskestykke.

Fyldet er det klassiske hindbær fromage og chokolade mousse indeni. Det blev piftet lidt op med en aaaaanelse chokolade baileys i moussen. 0,5 dl til 1 liter chokomousse. Bundende fik en masse sukker-sirup tilsat lidt solbær likør. Selvom det lyder som en masse sprut, har jeg aldrig fået klager over at det smager af alkohol. Det skal kun i som en smagsfremmer.

Sidst er jo det at jeg eeeeeeelsker sprøjeglasur. Det lige pyntet rundt i kanterne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar