lørdag den 11. august 2012

Konditor søndag hos Sifoladen - som nu er på en lørdag...
Sif må da snart tro at jeg stalker hende, det er den 3. konditor-søndag hun afholder, og jeg er der igen igen...Denne gang må jeg have et funktionelt kamera med, eller en telefon der virker og dermed tage en masse billeder og ikke bare lade alle de andre om det som sidst, hvor blandt andet Anne og Piskeriset knipsede billeder på livet løs, og det er også deres billeder jeg har lånt herunder...

Sidste konditor søndags' kager

Pistaciemazarin med jordbærkaramel og friske jordbær

Pekanmakron, romflødecreme, chokolademousse og jokonde

Rabarbermousse, rabarberkompot og rabarbergelé på bisquit

Jordbærmousse, friske jordbær samt brownie


Ahornsirupsmousse og kandiserede pekannødder på lys bund
(som hun desuden har lagt opskriften ud på bloggen af her)


Hindbærrouladestykker med syrlig hindbærmousse


Macarons med lemon curd og chokolade sabré

Teksten om HVILKE kager det forskellige er, kommer på et senere tidspunkt, fordi jeg har travlt! Nu glæder jeg mig bare til klokken bliver 14 og jeg skal spise ny kreeret kage med alle de andre, men først et bad - jeg lugter lidt af gnu og gammel ost - og en masse koffein indebors, jeg har nemlig været på arbejde siden 2 i nat, og fik kun lige et par timer dagen...

Vi skrives ved når jeg har fået søvn og redigeret de nye billeder fra denne omgang...

1 kommentar: