onsdag den 9. marts 2011

Chokolade mousse igen.....

HELE 4 dage uden en computer! Det må siges at være udfordrende, så meget nørd som jeg er!

Nårh men,jeg kan opdatere med at sige at jeg er ved at vænne mig til at have ekstra husdyr, som Jazzi og Smilla, selvom de larmer mere i løbet af natten end mine små gnavere gør, Smilla har nemlig fundet ud af det sjovt at springe rundt i hovedet på mig, lige som jeg mener jeg skal have min tiltrængte skønheds søvn...

Min fredag gik med at lave mousser, min Trois Chokolat igen, igen, igen... Den plejer altid at falde i god jord, og det gjorde den også denne gang! Til 32 sultende mennesker som skulle fortære den lørdag aften...


Alle kiggede noget da jeg kom spadserende og afleverede de tre kager, jeg skulle nemlig videre til fastelavnsfest hos min kollega, og jeg var godt sminket med lange skørter og pirathat! For en gangs skyld kiggede mænd ikke efter mit smukke udseende *HOST HOST*, men mine flotte klæder...

4 kommentarer:

 1. Hold så lige OP hvor ser de bare for VILDT mumsemums ud !!!!

  Øjjjjjjjjjjj kunne godt spise sådan et stykke lige nu !!!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte! Er det hvid chokolade du har sprøjtet toppene af?
  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 3. Lol... Kan lige se det for mig.

  Flotte kager! Flot skarp kant.

  SvarSlet
 4. Jeg giver gerne kage, hvis du en dag kommer forbi Mrianne, tag gerne fruen med :)

  Det desværre ikke choklade som er sprøjtet på toppen, det blev kun til flødeskum denne gang, jeg var lidt under tidspress da de skulle laves.

  Ja det var lidt festligt at aflevere kagerne med fuldt kostume på, der blev smilet ekstra meget til mig :)

  SvarSlet