søndag den 2. september 2012

Bryllupskage til Malene og Sonny

Jeg nåede ikke lige at få billedet ind af kagen i weekenden som måske lovet, da det skulle gå lidt hurtigt med at komme afsted, på weekend ferie i det jyske sammen med veninderne tidligt fredag morgen. Min kære mor blinkede jeg i stedet til med mine store blå øjne, og sendte mit sødeste smil, for at hun gad køre ud med kagen lørdag eftermiddag når jeg nu skulle afsted på ferie. Hvad skulle jeg gøre uden mor...
Sød sommerlig bryllupskage, enkelt og fin. Fyldt med hvid chokolade asti mousse som jeg skrev opskriften på den anden dag, og så toppet med jordbær og andre blandet frugter. Overtrukket med en fondant-marcipan 50/50 blanding tilsat ekstra hvid farve, og til sidst pyntet af med sprøjteglasur og friske bær.

In the making...

1 kommentar: