torsdag den 11. november 2010

Agnes cupcakes

Hvem har ikke hørt om Agnes endnu, det første cupcake bageri i DK, som KUN sælger cupcakes...
Det måtte jeg selvfølgelig prøve, der bliver snakket så lifligt om det på nette og mellem venner, og jeg må indrømme at jeg ikke har hørt særlig meget godt om det!? Deres ideer er ret så meget inspiretet fra det amerikanske http://www.sprinkles.com/


Hmmm.... Jeg må sige at jeg er overraket, det ER en cupcake, en hel kage, og det er RIGELIGT med én. De er fyldig, bløde og saftige, med snaskede topping, lige som det skal være! Men hvor er min stjerne? Som på hjemmesiden... Lige et lille minus point der!

Jeg tog selvfølgelig 4, fordi jeg troede jeg kunne spise dem, som det kagedyr jeg nu er, men det blev til en bid af hver for at smage.


Det hensholdsvis en fra vestre øverst: Chai Latte, Pistacie, Karamel og Hindbær... Næste gang skal det være en dag de har Lakris!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar