mandag den 16. maj 2011

Prinsesse slot

Lærke blev 2... Og jeg havde glemt et billede af kagen, men så må man sige bedre sent end aldrig.4 kommentarer:

 1. nawwwwwwwww va söt tårta

  SvarSlet
 2. Hej jeg kom lige forbi og har snuset lidt rundt og så ser jeg det... den kage du har lavet til Erica og Thomas til deres bryllup, den smagte bare så godt :o), havde ikke helt forventet at se den kage her inde hehe, det er lidt sjovt at verden er så lille.
  Hvor kender du dem fra?

  Kh naninja

  SvarSlet
 3. Nininja @ Jamen det en lidt sjov historie. Jeg kender faktisk Duddi og Thomas fra jeg var barn og vi boede på samme vej, og legede ude på gaden sammen. Så kontaktede Duddi mig, om jeg kunne lave en bryllupskage til Érika og Thomas skulle giftes, og det ville jeg. Hvor kender du dem fra?

  SvarSlet
 4. Jammen jeg lærte Thomas at kende gennem min kæreste for ca 7 år siden, de har arbejdet sammen og senere blevet venner.
  Det er altså nogle rigtigt fine kager du laver :0)

  SvarSlet